Workshops

Demonstraties

JKA Karate do Weng verzorgt al vele jaren met succes interactieve demonstraties op en tijdens allerlei soorten evenementen, feesten, partijen, braderieën, productpresentaties etcetera, maar ook op vele scholen zowel basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs. Wij laten u op een uiterst goede manier zien hoe wij deze levensfilosofie kunnen overdragen.

Wat is een karate workshop?

Karate is een zeer complete, sierlijke, snelle, tactische en veelzijdige verdedigingsport waarbij zowel het hele lichaam, als wel de geest, intensief wordt gebruikt. Op een leuke wijze en binnen een bepaald tijdsbestek, zorgen onze instructeurs ervoor, dat uw groepje een ontzettend, leuke en leerzame, maar vooral onvergetelijke dag zal beleven. 

Naast het creatieve en sportieve deel van die dag zal er ook worden stilgestaan hoe te handelen bij snelle opeenvolgende veranderingen in de leefwerkomgeving (hoge werkdruk), privé omstandigheden etc. Tijdens deze clinic zult u uw spanningen los laten en lichaam en geest weer in harmonie kunnen brengen.

Onze instructeurs zijn creatief, doelgericht, motiverend, relativerend en hebben een luisterend oor als inspirator.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

JKA Karate is een filosofie, een zienswijze.
Share