Uitjes op zaterdag

Een keer in de maand organiseert Centrum WenG een uitje op zaterdag.

Dit is speciaal voor mensen met een beperking die in contact willen komen met leeftijdsgenoten met en/of zonder een beperking.

Wij hebben jongensgroep en een meidengroep. In beide groepen zijn er al heel wat mooie vriendschappen en verbindingen mogen ontstaan.

Doel van de uitjes op zaterdag is dan ook dat de jongens en meisjes in een vertrouwde omgeving leren op een prettige manier met elkaar om te gaan. Door speciaal ingerichte activiteiten van Centrum WenG leren zij omgaan met angst en onzekerheid in sociale situaties. De activiteiten zijn er op gericht dat succesvolle ervaringen worden opgedaan die zelfvertrouwen doen groeien. Er worden vriendschappen opgebouwd en tevens wordt hen geleerd deze te onderhouden. Tevens is het doel de jongens en meisjes een moment van ontspanning te bieden en vreugde te ervaren uit het contact met leeftijdsgenoten die zich in dezelfde situatie bevinden. Daarnaast zijn de uitjes een voorbereidende fase ten behoeve van de logeerweekend.

De uitjes staan iedere keer weer garant voor veel plezier, gezelligheid maar vooral een plek om even je zelf te zijn in een veilige en vertrouwde omgeving.

Meer informatie? Of wilt u uw zoon/dochter aanmelden? Neemt u dan contact met ons op. 

of 06-51854756

In een veilige en vertrouwde omgeving gewoon jezelf mogen zijn!
Share