JKA Karate Do Weng

JKA Karate do Weng werd in 1974 opgericht door Peter Wewengkang en is momenteel een begrip in Nederland en ver daarbuiten, zeker als het gaat om de traditionele verdedigingssport karate. Het gaat niet alleen om de technieken goed uit te kunnen voeren, maar ook om het naleven van normen en waarden en het leren van levenslessen. JKA Karate is geen willekeurige verdedigingssport, het is een opvoedkundig systeem, een cultuur en levenswijze, waarmee Peter veel mensen heeft weten te bereiken. De karateschool floreerde en iedereen kreeg een kans om deel uit te maken van zijn unieke JKA familie. In 2009 bedachten Ramon en Peter de nieuwe en allesomvattende naam; Centrum Weng. Zo werd JKA Karate do Weng onderdeel van het huidige centrum.

Na vele jaren de drijvende kracht van JKA Karate do Weng te zijn geweest, overleed hij plotseling op 7 april 2012. Gelukkig heeft hij de liefde voor deze levenswijze doorgegeven aan zijn twee kinderen Ramon en Tamara en zetten zij zijn gedachtegoed voort met nieuwe generaties deelnemers. 

"De grote kracht van Centrum WenG is het overbrengen van JKA Karate (levenswijze) op kinderen, jongeren en volwassenen mèt en zonder beperking."

Weng JKA

Share

Laatste nieuws

17aug

Herstartprotocol Karatelessen. Eerste les 19-08-'20

Trainen in het COVID-19 tijdperk..... Let wel; dit geldt tot nader order. Op het moment dat versoepelingen weer plaatsvinden of juist maatregelen RIVM weer worden aangescherpt, doen wij dit direct opvolgen.Op 15 maart 2020 zou het JKA Nederlands kampioenschap plaatsvinden. Op het moment van de...
29jun

Laatste nieuws inzake COVID-19 en per 1 juli herstarten Karate

Beste karateka, karatekids en ouders, “1 juli mogen de sportscholen weer open.”  Deze zin en nog veel meer andere informatie werd uitgesproken door onze minister tijdens de persconferentie van 24/6.
23mei

Zin om buiten te trainen met ons?

Nieuws voor onze karatekids en karateka’s! Beste mensen,  Nu de regels versoepeld zijn, durven we het weer aan om de karatetrainingen weer op te pakken. We zijn al sedert april gestart met de online zoomlessen voor volwassenen en op de woensdagen verzorgen we deze lessen onder de naam...
09mei

KARATE NIEUWS: Wanneer zijn we weer open?

COVID-19 bericht  Beste (ouders van)JKA-Karatevrienden,  Naar aanleiding van de persconferentie van 7 mei j.l. brengen wij een COVID 19 nieuwsbericht uit. 

Waarom Centrum WenG

  • Persoonlijk betrokken
  • Eigen vervoer
  • Klein professioneel team
  • Breed inzetbaar 
Share

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen