Wat ‘gewoon’ is voor ons, oogt vaak bijzonder voor een buitenstaander.

 
 
Op dinsdagmiddag 27 oktober kreeg Centrum Weng een cheque ter waarde van maar liefst € 1.000,- overhandigd door Vivian Sevens en Miriam Stevens namens de Rabobank.
Als medewerkers van Rabobank Zuid-Limburg West hebben zij vanuit het coöperatieve gedachtegoed het voorrecht om maar liefst € 1.000,- te besteden aan maatschappelijke initiatieven.
Deze cheque is uitgereikt aan Ramon en Olga van Centrum Weng. Aan de basis van dit alles staat nog altijd de JKA-karateschool voor mensen mét en zonder beperking.
Inmiddels uitgegroeid tot een dagbestedingscentrum en sociale trefplaats. Vol passie bereidt Olga in de ochtend samen met de deelnemers van Centrum Weng maaltijden, die genuttigd worden door onder andere eenzame ouderen en andere bezoekers van Gemeenschapshuis Neerbeek.
Daarnaast hebben de bezoekers een goed gevuld programma met als centraal punt ‘De Hoeskamer’. Tijdens de dagbesteding wordt ook menig uurtje sportief doorgebracht.
Het bedrag van deze cheque wordt besteed aan een corona-proof verrassing voor de deelnemers en bezoekers tijdens de feestdagen.
Wat fantastisch dat Rabobank dit mogelijk maakt en dat het geld zo goed terecht komt!
Vivian Segens (Adviseur Marktbewerking, Communicatie & Coöperatie)
Miriam Stevens (Accountmanager Bedrijven)
Henry Peters (Fotografie)
Hartelijk dank namens team Centrum Weng
Share