Laatste nieuws inzake COVID-19 en per 1 juli herstarten Karate

Beste karateka, karatekids en ouders,

“1 juli mogen de sportscholen weer open.” 

Deze zin en nog veel meer andere informatie werd uitgesproken door onze minister tijdens de persconferentie van 24/6.

Wij vinden het spannend en tegelijkertijd ook weer heel leuk om weer samen te trainen in onze dojo. Echter hebben wij ervoor gekozen om niet gelijk de volledige reguliere trainingstijden weer op te pakken.  
De redenen zijn onder andere dat we al een fijn schema hebben opgesteld en anders weer veel veranderingen moeten maken voor de zomer. Jullie en onze gezondheid staat nog steeds hoog in het vaandel en daarnaast is 11 juli alweer de laatste training voor de zomervakantie.

Hieronder vinden jullie het trainingsschema tot aan de zomervakantie.

Schema JKA Karate do Weng

Woensdag 1 + 8 juli 
19.00-20.30 Vanaf 13 jaar bij Dojo Weng

Vrijdag 3 + 10 juli 
20.00-21.00 Vanaf 13 jaar Thuis: zoomtraining

Zaterdag 4 + 11 juli 
9.15-10.00u Jeugd t/m 10 jaar, alle kleuren banden bij Dojo Weng

10.05-11.05u Jeugd, junioren van 11 t/m 17 jaar bij Dojo Weng

Zomervakantie
Onze zomervakantie vindt plaats vanaf 15 juli t/m 15 augustus. Onze trainingen zullen weer hervat worden volgens de normale trainingstijden op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen. * mits er geen veranderingen aangekondigd worden via het kabinet.

Karate examens
Verder krijgen we de vragen m.b.t. de karate examens. Wij zijn ons bewust dat onze karatekids en karateka’s lekker op dreef waren voor het examen dat afgelopen week zou plaatsvinden. In het najaar (1e zaterdag van oktober) zullen wij daardoor een tussentijds examen afnemen voor enkel de jeugdkarateka’s die opgaan voor een streepje of zelfs twee streepjes. De examens die gepland staan in december gaan vooralsnog door zoals in onze jaaragenda beschreven.

Memorial weekend en activiteiten van JKA Nederland
Vooralsnog staat het Memorial weekend gepland van 27-28-29 november. Houd deze datum dus nog vrij: wij zullen na deze crisis alle hulp en enthousiasme nodig hebben om dit evenement te organiseren.
De andere activiteiten van JKA Nederland worden stapsgewijs aangekondigd.

Wij zien jullie graag allemaal weer terug! En zoals bijna vanzelfsprekend in deze Corona tijden, vragen we iedereen om de Covid-19 regels te blijven volgen.

De training van 27 juni zal nog een buitentraining zijn en is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Houd whatsapp of FB goed in de gaten, gezien de voorspellingen wisselvallig zijn.

Vragen? Bel of mail met ons....

 
 

Met sportieve groet,

Jullie karateteam

Share