KARATE NIEUWS: Wanneer zijn we weer open?

COVID-19 bericht 

Beste (ouders van)JKA-Karatevrienden, 

Naar aanleiding van de persconferentie van 7 mei j.l. brengen wij een COVID 19 nieuwsbericht uit. 

Wij delen met u het nare bericht, dat we nog geen binnensporten mogen organiseren tot 1 september 2020. Wij hopen dat hier toch snel een positiever besluit in zal worden kenbaar gemaakt door de overheid, echter uw en onze gezondheid gaan uiteraard voor! Dit betekent dat wij de bedachte constructies om binnen de honbu dojo lessen te verzorgen niet kunnen uitvoeren en zal de honbu dojo in Neerbeek gesloten blijven tot nader te bepalen datum (voor nu blijft dat 1 september 2020) Ook al onze evenementen via JKA Nederland zijn dus afgelast.

TOCH TRAINEN? Deel het met de mensen die wij niet bereikt hebben vooralsnog.

Ga niet bij de pakken neerzitten…….grijp je kans om toch te kunnen trainen.

Wekelijks wordt er kosteloos een training aangeboden via Zoom op vrijdagavond van 20u tot 21.15u. Meld je aan bij Tamara Wewengkang en neem deel aan deze trainingen. Dat kan via ons info-email account of rechtstreeks naar Tamara.

Om jullie niet stil te laten zitten hebben een aantal initiatiefnemers een Facebookpagina aangemaakt met de naam karate@home.
Hier worden dagelijks online trainingen gegeven door onze collega Sensei’s van over de wereld. Een leuke pagina om eens te bezoeken.

Leuk nieuwtje: op maandag 11 mei van 18.00-19.00u geeft onze eigen Sensei Tamara Wewengkang een online les bij karate at home. Deze karategroep heeft onlangs de 11.000 volgers bereikt. Spannend! Trainen jullie mee?

Verder is de Facebookpagina JKA NEWS een echte aanrader! Wekelijks worden verschillende filmpjes geupload om thuis te trainen. Deze filmpjes worden gemaakt door de jongere generatie Shihankai Sensei’s en zijn beslist de moeite waard!

Tot zover onze COVID 19 update. Rest ons te zeggen: blijf gezond, blijf trainen en tot snel!

Namens het bestuur van JKA Karate do Weng en instructeurs.

Sportieve groet! Oss…..

Uw JKA Karate Team

Share