Covid-19 update per 14 oktober 2020


Beste Karate leden van JKA Karate do ‘Weng'
 
Wellicht heeft u reeds vernomen dat er landelijk per 14 oktober nieuwe en strengere maatregelen gelden v.w.b. het Corona-virus (Covid-19). Dit besluit leidt voor ons dan ook tot een volgende beperkende maatregel, namelijk dat niemand boven de 18 jaar  onze karatelessen nog mag volgen. Officieel m.i.v. woensdag 14 oktober om 22.00 uur zal deze maatregel ingaan, echter wij zullen gehoor geven aan de oproep van het kabinet om de bewegingen en contactmomenten tussen de volwassen Karateleden onderling in te perken. Dat betekent concreet dat enkel nog de jeugdlessen doorgang mogen hebben en dat wij per direct (lees woensdagavond 20.00 uur) ook geen les meer zullen geven aan de volwassen. 
 
Om de contactmomenten te verminderen hebben wij besloten om tijdens de herfstvakantie (19 t/m 24 oktober) géén lessen te laten plaatsvinden voor de jeugd.

 

De training van 17 oktober gaat gewoon door. Vanaf woensdag 28 oktober zullen de lessen van de jeugd weer regulier opgepakt worden. Het geplande kyugraden en streepjesexamen gaat vooralsnog door op 31 oktober (houd de berichtgeving in de gaten).
 
Wij houden u op de hoogte, maar wijzen u graag erop om de ontwikkelingen (RIVM) hieromtrent te blijven volgen. Op het moment dat deze maatregelen worden versoepeld, danwel geheel opgeheven, staan wij graag weer voor u klaar. Het is een moeilijke tijd, maar uw en onze gezondheid gaat eenmaal voor. Blijf gezond!
 
We hopen op uw begrip.
 
Dank!
 
‘Oss'
 
Jullie karate team!
 
Share