Centrum WenG is op zoek naar JOU!

Vacature cliëntbegeleider woonvorm 20-24 uur

Wilskracht EN Groei

Centrum WenG is op zoek naar JOU!

Dit ben jij

Je vindt het geen probleem om in de avonden en weekenden te werken? Heb je al enige ervaring in het begeleiden bij een woonvorm? 

Je creëert veiligheid, gezelligheid en een groepsgevoel.

Je benadert mensen met een verstandelijke beperking vanuit gelijkheid en vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn.

Je blinkt uit in het denken in mogelijkheden en stimuleert onze deelnemers, elk op hun eigen manier en tempo, te blijven groeien.

Je beschikt over daadkracht en creativiteit om onze deelnemers elke dag weer een volwaardige en zinvolle invulling van hun dag te bieden.

Voor onze deelnemers en hun naasten ben je een professioneel en toegankelijk aanspreekpunt.

Je bent in staat om observaties, afspraken, doelen en evaluaties mondeling over te brengen en schriftelijk vast te leggen. 

Centrum WenG

Centrum WenG biedt dagbesteding en woonzorg aan adolescenten en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van 18 en 40 jaar. Vijf dagen per week bieden we in onze dagbesteding een gestructureerd dagprogramma met afwisselende leerzame, sportieve en ontspannende activiteiten. In onze twee woonhuizen bieden we een warme, huiselijke omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Beide woningen bieden een thuis voor vijf deelnemers. In de nabije toekomst zal onze woonzorg uitbreiden naar zeven dagen per week. 

Een veilig klimaat en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat onze deelnemers zich veilig voelen, zichzelf mogen zijn en de kans krijgen op hun eigen manier en tempo te groeien. We voorzien in rust, regelmaat en natuurlijk gezelligheid. We werken in een klein en betrokken team, waarin ruimte is voor jouw persoonlijke inbreng. We zijn van mening dat als jij je goed voelt onze deelnemers zich goed voelen. Talent, passie en competenties vinden wij net zo belangrijk als diploma’s en werkervaring.

Ons team bestaat nu uit 7 collega’s. We zijn als team persoonlijk betrokken bij elkaar en zijn onderling positief kritisch en transparant. Als nieuwe collega werk je voornamelijk in de woonvorm. 

Wegens uitbreiding van onze woonzorg zijn wij op zoek naar:

CLIËNTBEGELEIDER WOONVORM (20-24 UUR)

Dit neem je mee:

een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3/4;
ervaring met de doelgroep; 
je herkent jezelf in de methode Gentle Teaching;
je bent bereid om (on)regelmatige diensten en slaapdiensten te werken;
je weet je uitstekend mondeling en schriftelijk uit te drukken;
je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
je bent leergierig en nieuwsgierig;
Je bent in bezit van rijbewijs -B-.

Wij bieden jou:

In eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een half jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsduur bedraagt 20-24 uur per week, vooral in avonduren en weekenden.

Het salaris en de inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Spreekt dit jou aan?

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je ons net zo graag leren kennen als wij jou? Solliciteer dan direct! Dan staat de koffie klaar. Reageren vóór 24 april.

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen naar of bellen naar 06-51854756. Het vacaturenummer van deze vacature is CW00124

Je contactpersonen zijn Olga Esteban of Ramon Wewengkang

 

Share